TTG-Edam B.V. is oorspronkelijk als familiebedrijf opgericht in 1945. Sinds dit jaar maakt TTG-Edam deel uit van de wereldwijde logistieke dienstverlener NYK-Logistics. Het bedrijf is gevestigd op het industriegebied West in Edam, op nog geen 20 km afstand van Amsterdam en direct bereikbaar vanaf de A7 en N-247.

Logistieke dienstverlening is onze kernactiviteit, in de breedste zin van het woord. Voor diverse gerenommeerde relaties verzorgen wij de complete physical distribution: inslag, handling, orderpicking en distributie, zelfs montage van technische apparatuur bij particulieren en bedrijven.
Hoewel de aard van de klanten en hun pakket goederen uiteenlopen, is er telkens één overeenkomst: het zijn producten van hoge waarde, waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid van de logistieke dienstverlening van groot belang is.

Dit wordt bereikt door een zeer gemotiveerd team met een sterk gevoel voor kwaliteit en service, verregaande automatisering en een zeer efficiënte werkwijze.

Deze internetsite geeft u meer inzicht in onze mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben of interesse voor een oriënterend gesprek, neemt u dan contact op.

Routebeschrijving
Contact/adresgegevens
Werken bij TTG-Edam B.V.