In het magazijn in Edam worden de goederenvoorraden beheerd van diverse opdrachtgevers. Hiervoor is ruim 8.000 m2 ruimte beschikbaar, zowel stellingen als vrije locaties. Deze inrichting maakt het bijvoorbeeld uitermate geschikt voor opslag van witgoed.

Een andere specialiteit van TTG-Edam is de opslag van wijnen en dranken. Dankzij strikte procedures en een minutieuze administratie is TTG-Edam een door de douane erkende AGP (accijnsgoederen plaats).

De goederen worden gelost, eventueel aan de hand van een elektronische voormelding en op locatie gezet. Een geavanceerd Warehouse Management Systeem in combinatie met barcode-scanners, zorgt voor een feilloze inslag en efficiënte benuttingsgraad.

Orders van klanten worden doorgaans ontvangen via EDI of E-mail. Na het ontvangen van orders worden de goederen verzameld. Veelal is een intensieve handeling nog vereist, alvorens de goederen voor verzending gereed kunnen worden gemaakt (Value Added Logistics).

Uniek: Realtime logistieke informatie online beschikbaar voor opdrachtgevers. Dankzij het WMS-pakket en de barcodescanners en kunnen ook de opdrachtgevers continu beschikken over realtime logistieke gegevens en managementrapportages, via een beveiligde online verbinding.

Scherpe beveiliging
De opslagruimtes alsook de buitenterreinen zijn volledig elektronisch beveiligd en voorzien van cameraobservatie.
Meer informatie EDI
Meer informatie WMS
Tracking and tracing
Value Added Logistics


Fourcroy-Lenselink  
Het uitgebreide assortiment bestaat uit de beroemde Franse wijnen...